Artikkeldetaljer

Siste nytt om Covid19 tiltak i Løten Kirke

Siste nytt vedr. Covid19 og Allehelgen.

Med bakgrunn i smittesituasjonen på Hedmarken, er vi nødt til å gjøre ytterligere tiltak i Løten Kirke nå. Dette betyr at vi kun kan sitte 3 stk. per kirkebenk. Hver annen benk er stengt. Særlig aktsomhet må utvises i situasjonen hvor man går inn og ut av kirken. Det må ikke bli trengsel i våpenhuset. Som tidligere gjelder avstand, håndsprit og listeføring over besøkende.

Det vil være åpen kirke Lørdag 31. oktober fra 13 - 16, lystenning og musikk. Prest er tilstede.

Desverre må vi avlyse Gudstjenesten 01.11.20 allehelgen. Som erstatning vil kirken holdes åpen for lystenning og bønn fra kl 1030 - 1200. Prest vil være tilstede, det vil også være musikk fra orgelet i deler av denne tiden. Vi beklager at vi må gjøre slike endringer på kort varsel, men samtidig må vi alle gjøre vårt i disse dager for å bidra til smittestopp!